داعش قصدحمله به منافع روسیه در تایلند را دارد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۷۲۲۳۸ سایت-خوان

پلیس تایلند اعلام کرد که ۱۰ سوری مرتبط با داعش اکتبر گذشته وارد این کشور شده‌اند و قصد دارند حملاتی را علیه منافع روسیه در تایلند انجام دهند.

پلیس تایلند با استناد به اطلاعات دستگاه امنیت فدرال روسیه خواهان تقویت تدابیر امنیتی در اطراف مناطقی شد که مقامات روس نگران هدف قرار گرفتن آن از سوی تروریست‌ها هستند.

به گزارش ایسنا به نقل از شبکه خبری اسکای نیوز عربی، دو افسر عالیرتبه در پلیس تایلند اعلام کردند که مسئولان یگان‌های نیروهای ویژه تایلند که به بررسی مسائل امنیت ملی می‌پردازند این سند را در میان یگان‌های پلیس توزیع کرده است.

به نوشته رویترز، پلیس در این سند که تاریخ آن به ۲۷ نوامبر برمی‌گردد اعلام کرده که اطلاعات دستگاه های امنیتی روسیه نشان می‌دهد که ۱۰ سوری بین ۱۵ تا ۳۱ اکتبر وارد تایلند شده‌اند.

روسیه حملات هوایی خود در سوریه علیه تروریست‌ها را از ۳۰ سپتامبر آغاز کرده است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن