ترامپ: به زودی با نتانیاهو دیدار می‌کنم

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۷۲۰۷۹ سایت-خوان

نامزد پیشتاز جمهوریخواهان در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ آمریکا اعلام کرد به زودی به اراضی اشغالی سفر و با بنیامین نتانیاهو دیدار می‌کند.

نامزد پیشتاز و جنجالی جمهوریخواهان در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا گفت به زودی به تل‌آویو سفر و با مقامات اسرائیلی دیدار می‌کند.

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری فرانسه، در حالی که مبارزات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا از سوی هر دو حزب جمهوریخواه و دموکرات ادامه دارد، نامزدها برای بیشتر کردن شانس خود برای افزایش آرا سفرهای خارجی را در برنامه کار قرار داده‌اند.

پیش از این «بن کارسون» نامزد جمهویخواه به اردن سفر و در این سفر از اردوگاه‌های پناهندگان سوری بازدید کرد. این سفر در حالی انجام شد که از این نامزد به دلیل نداشتن تجربه در سیاست خارجی انتقادات زیادی شده بود.

نامزد پیشتاز جمهوریخواهان در انتخابات ریاست جمهوری اعلام کرده که به زودی به سرزمین‌های اشغالی سفر و با نخست‌وزیر این رژیم دیدار می‌کند.

نامزد جنجالی و میلیاردر آمریکایی در جمع تعدادی از یهودیان مستقر در واشنگتن دی سی افزود: «من در یک دوره زمانی بسیار کوتاه به اسرائیل می‌روم».

ترامپ در ادامه تاکید کرد که ترتیبات این سفر و دیدار با بنیامین نتانیاهو انجام شده اما نگفت که دقیقا چه زمانی به اراضی اشغالی می‌رود.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن