تولید ۵۷ درصد گاز کشور در پارس جنوبی

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۶۹۶۸۰ سایت-خوان

مدیرعامل مجتمع گاز پارس جنوبی گفت: در حال حاضر ۵۷ درصد گاز کشور در پارس جنوبی تولید می‌شود.

مسعود حسنی صبح شنبه در بازدید کارگروه کاربری گاز طبیعی از مجتمع گاز پارس جنوبی اظهار داشت: تلاش‌های بسیار زیادی برای افزایش میزان تولید در منطقه پارس جنوبی صورت گرفته است و شاهد روند افزایشی تولید گاز هستیم.

به گزارش مهر، وی به نقش مهم مجتمع گاز پارس جنوبی در تامین سبد انرژی کشور اشاره کرد و افزود: در حال حاضر بیش از ۵۷ درصد از گاز کشور در این مجتمع تولید می‌شود.

حسنی با اشاره به برنامه‌ریزی وزارت نفت برای افزایش تولید گاز در پارس جنوبی، ادامه داد: تا دو سال آینده میزان تولید گاز در این مجتمع به بیش از۸۵۰ میلیون مترمکعب خواهد رسید.

مدیرعامل مجتمع گاز پارس جنوبی خاطرنشان کرد: در سال ۹۶ و با تکمیل توسعه پالایشگاه‌های مجتمع گازی پارس جنوبی، ۶۴ درصد از سبد انرژی کشور توسط این مجتمع تولید خواهد شد.

وی حمایت و حفاظت تمام و کمال از محیط زیست را به عنوان یکی از سیاست‌های اصلی مجتمع گازی پارس جنوبی عنوان کرد و گفت: تلاش ما تولید سبز است و به استانداردها و شرایط زیست‌محیطی توجه ویژه‌ای صورت می‌گیرد.

حسنی به کاهش مشعل سوزی و جلوگیری از هدررفت انرژی در فلرهای این مجتمع اشاره و بیان کرد: یکی از سیاست‌های ما به صفر رساندن مشعل‌سوزی در مجتمع گاز پارس جنوبی است که در این راستا طرح‌های مختلفی اجرا می‌شود.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن