آپارتمان‌های زیر ۸۰ میلیون نوساز تهران

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۶۹۱۵۲ سایت-خوان

بررسی معاملات انجام شده در دفاتر مشاور املاک شهر تهران نشان می‌دهد هنوز می‌توان با کمتر از ۸۰ میلیون تومان آپارتمان نوساز خریداری کرد.

در بررسی میدانی از 700 مورد آپارتمان نوساز 30 تا 50 متری فروخته شده از ابتدای سال جاری تا کنون در شهر تهران مشخص شد در محله‌های جنوب شهر هنوز واحدهایی با قیمت 80 میلیون تومان و حتی کمتر وجود دارد.

محله متراژ امکانات قیمت هر متر مربع (تومان) قیمت نهایی (تومان)
غار ۴۴ - یک میلیون و ۳۸۶ هزار ۶۱ میلیون
شمیران نو ۳۹ - یک میلیون و ۷۸۲ هزار ۶۹ میلیون و ۵۰۰ هزار
گمرک ۳۶.۳ پارکینگ یک میلیون و ۹۸۳ هزار ۷۲ میلیون
نیکنام ۴۲ - یک میلیون و ۸۰۰ هزار ۷۵ میلیون و ۶۰۰ هزار
شوش ۴۰ - یک میلیون و ۹۰۰ هزار ۷۶ میلیون
جلیلی ۴۴ - یک میلیون و ۷۲۷ هزار ۷۶ میلیون
جی غربی ۵۰ - یک میلیون و ۶۰۰ هزار ۸۰ میلیون
عارف - مینایی ۴۰ - یک میلیون و ۹۹۰ هزار ۸۰ میلیون
وحیدیه غربی ۳۰ - ۲ میلیون و ۶۶۶ هزار ۸۰ میلیون

به گزارش ایسنا، به گفته‌ی کارشناسان دفاتر مشاور املاک، در شرایط فعلی رکود بخش مسکن، واحدهای کم‌متراژ از بازار بهتری برخوردارند. هم‌چنین با توجه به نبود نقدینگی در دست سازندگان، اغلب واحدهای فوق توسط سازندگانی که به پول نیاز داشته‌اند با مبالغی کمتر از نرخ بازار فروخته شده‌اند.

از سوی دیگر برخوردار نبودن از امکانات، قرار داشتن در کوچه بن‌بست، شمالی بودن، نقشه نامناسب و سایر عوامل در پایین بودن قیمت این واحدها تاثیرگذار است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن