کرملین: ایران به تسلیحات ما علاقه دارد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۶۸۶۱۳ سایت-خوان

«ولادیمیر کوژین»، دستیار رئیس‌جمهور روسیه در امور مربوط به همکاری نظامی-فنی تاکید کرد که ایران به انوان تسلیحات روسی علاقه دارد و این علاقه‌مندی منحصر به اس ۳۰۰ نیست.

عضو ارشد کاخ کرملین می‌گوید ایران به انواع تسلیحات روسیه علاقه‌مند است.

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری ایتارتاس، یک مقام ارشد کاخ کرملین از علاقه‌مندی تهران به همه تسلیحات روسیه تاکید کرد.

دستیار رئیس‌جمهور روسیه در امور مربوط به همکاری نظامی-فنی به خبرنگاران گفت: «ایران به انواع تسلیحات روسیه علاقه دارد و این موضوع تنها منحصر به اس ۳۰۰ نیست».

«ولادیمیر کوژین» افزود: «طرف ایرانی بسیار به همکاری نظامی-فنی بسیار علاقه‌مند است. تاکنون ما یک قرارداد امضا کرده‌ایم که اعلام شده(درباره تحویل سامانه اس ۲۰۰) است».

این مقام کاخ کرملین ادامه داد: «آنها(ایرانی‌ها) به کل سلاح‌های ما علاقه‌مند هستند چون آنها ارتش بزرگی دارند اما به خاطر تحریم‌ها برای یک دوره خیلی طولانی نیروهای هوایی، دریایی و پیاده نظام را نوسازی نکرده‌اند».

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن