آغاز سومین اجلاس سرانGECF

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۶۷۰۹۲ سایت-خوان

سومین اجلاس سران مجمع کشورهای صادرکننده گاز امروز با حضور روسای جمهور ۹ کشور از دقایقی پیش آغاز شد.

آغاز سومین اجلاس سرانGECF

سومین اجلاس سران مجمع کشورهای صادرکننده گاز امروز دوشنبه دوم آذرماه با حضور رؤسای جمهور کشورهای بولیوی، نیجریه، عراق، ترکمنستان، روسیه، ونزوئلا، دبیرکل اوپک،دبیرکل مجمع جهانی انرژی، نخست‌وزیر الجزایر، وزیر نفت عمان به میزبانی حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور کشورمان از دقایقی پیش در سالن اجلاس تهران آغاز به کار کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس، سومین اجلاس سران کشورهای صادر کننده گاز با حضور ۱۷ کشور عضو مجمع گازی که شامل ۱۲ کشور عضو اصلی و ۵ کشور عضو ناظر هستند و در ۳ سطح کارشناسان ارشد، وزرای خارجه و سران کشورها در تهران و در سالن اجلاس سران برگزار می‌شود.

کشورهای عراق، نروژ، هلند، آذربایجان، پرو و عمان اعضای ناظر این مجمع هستند.

قبل از حضور در این اجلاس و آغاز نشست عمومی نیز اعضای اصلی،‌ناظر و میهمان عکس دسته‌جمعی با یکدیگر می‌گیرند.

ایران با ۳۴ تریلیون متر مکعب ذخیره گاز اثبات شده، بزرگترین دارنده ذخایر گازی در جهان به حساب می‌آید. در حال حاضر ۴۲ درصد از کل تولید گاز جهان در اختیار اعضای مجمع کشورهای صادرکننده جهان است و از سوی دیگر ۶۷ درصد از کل ذخایر اثبات شده گاز جهان نیز در این کشورها واقع است.

مجمع کشورهای صادرکننده گاز یا اوپک گازی که به اختصار (GECF) نامیده می شود، به منظور هماهنگی در تولید، صادرات و کنترل قیمت گاز طبیعی در سطح جهان، توسط ایران، روسیه و قطر و تعداد دیگر از کشورهای صادرکننده گاز، در ۲۳ دسامبر ۲۰۰۸ تاسیس شد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن