فردا؛بررسی مشکلات معلمان‌حق‌التدریس

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۶۵۷۳۲ سایت-خوان

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس از حضور وزیر آموزش و پرورش در جلسه فردای این کمیسیون برای بررسی مشکلات معلمان حق‌التدریس خبر داد.

فردا؛بررسی مشکلات معلمان‌حق‌التدریس

حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم از حضور وزیر آموزش و پرورش در این کمیسیون خبر داد و گفت: براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده، قرار است علی‌اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش فردا در جلسه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس حضور یابد.

وی در تشریح علت حضور وزیر آموزش و پرورش در این جلسه، افزود: قرار است در این جلسه وضعیت استخدامی معلمان حق‌التدریسی با حضور فانی مورد بررسی قرار گیرد.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس اضافه کرد: وزیر آموزش و پرورش در جلسه فردای کمیسیون آموزش مجلس قرار است پاسخگوی سؤالات کاشانی، محمدحسن آصفری، عبدالوحید فیاضی، عوض حیدرپور شهرضایی، عبدالکریم رجبی، نوذر شفیعی و جبار کوچکی‌نژاد درباره مشکلات صندوق ذخیره فرهنگیان، مشکلات دانشگاه فرهنگیان‌و نیز علت یا علل عدم واگذاری مدیریت آموزشکده‌های فنی وحرفه‌ای از آموزش و پرورش به وزارت علوم باشد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن