ازسرگیریفعالیت راکتورهستهای دوکآمریکا
راکتور هستهای دوک ایالت کارولینا، روز دوشنبه پس از فرآیند سوختگیری مجدد، به حداکثر ظرفیت تولید انرژی رسید.
بنابر اعلام سایت رسمی شرکت انرژی دوک، راکتور هستهای "اوکونی ۲" واقع در جنوب ایالت کارولینا، پس از آغاز فعالیت در روز سهشنبه هفتهی پیش، دوشنبه به حداکثر ظرفیت تولید انرژی رسید.
به گزارش ایسنا به نقل از پایگه خبری ورلد نوکلیر، فعالیت راکتور هستهای اوکونی ۲ برای سوختگیری از ۱۶ اکتبر متقوف شد و خاموشی این راکتور ۲۶ روز طول کشید که زمان انجام این فرایند از سوختگیریهای قبلی کوتاهتر بوده است.
بنابر اعلام موسسه انرژی اتمی آمریکا، متوسط زمان انجام فرایند سوختگیری راکتورهای هستهای در نیمهی نخست سال ۲۰۱۵ در آمریکا، ۳۲ روز بوده است.
راکتور هستهای اوکونی ۲ روز سهشنبه با ظرفیت ۲۰ درصد فعالیتش را آغاز کرد که در روز جمعه به ظرفتی ۹۰ درصدی و روز سهشنبه به حداکثر ظرفیت تولید انرژی خود دست یافت.
راکتور اوکونی ۲ ظرفیت تولید ۹۳۴ مگاوات انرژی را دارد.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.