واکنش‌عبداللهیان به اقدامات‌داعش درپاریس

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۶۳۱۷۹ سایت-خوان

معاون عربی آفریقایی وزیر امورخارجه با بیان اینکه رفتار سرویس های امنیتی برخی کشورهای منطقه و فرامنطقه باعث تقویت داعش شد اظهار داشت: نادیده گرفتن هشدارهای ایران تبعاتی را برای کشورها به همراه دارد.

واکنش‌عبداللهیان به اقدامات‌داعش درپاریس

حسین امیر عبداللهیان روز دوشنبه در حاشیه مراسم گرامیداشت شهدای مدافع حرم درسالن جابر بن حیان دانشگاه شریف در پاسخ به سوالی درباره حملات اخیر داعش به پاریس گفت: وزارت امورخارجه این اقدام تروریستی را محکوم کرده است . رفتار سرویس های امنیتی برخی کشورهای منطقه و فرامنطقه باعث تقویت داعش شد.

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، وی افضافه کرد: ما از همان ابتدا اعلام کردیم کسانی که از تروریست ها و داعش حمایت می کنند باید هشدارها را جدی بگیرند چرا که ناامنی ها به کشورهای خودشان کشیده خواهد شد.

معاون عربی آفریقایی وزیر امورخارجه در عین حال گفت ما نمی توانیم به صراحت بگوییم کدام کشور به وجود آورنده داعش است اما نادیده گرفتن این هشدارها چنین تبعاتی را برای کشورها به همراه دارد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن