هیلاری مناظره دوم دموکرات‌ها را برد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۶۲۷۲۵ سایت-خوان

دومین مناظره نامزدهای دموکرات‌ انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در حالی به پایان رسیده که از نظر ۶۷ درصد از شرکت‌کنندگان در یک نظرسنجی، هیلاری کلینتون» توانست برنده این مناظره شود.

نتیجه یک نظرسنجی در آمریکا نشان می‌دهد که هیلاری کلینتون توانست دومین مناظره نامزدهای دموکرات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا را پیروز شود.

به گزارش فارس دومین دور مناظره نامزدهای دموکرات انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۱۶ آمریکا شب شنبه (دیشب) در ایالت «آیووا» آمریکا برگزار شد؛ مناظره‌ای که در آن «هیلاری کلینتون» «مارتین اومالی» و «برنی سندرز» سه نامزد دموکرات حضور داشتند (جزئیات بیشتر).

به گزارش پایگاه هیل، بر اساس نتیجه نظرسنجی مرکز نظرسنجی سیاست عمومی ۶۷ درصد از شرکت‌کنندگان در نظرسنجی اعتقاد داشتند که هیلاری کلینتون فاتح این مناظره شده است.

از نظر ۲۲ درصد از شرکت‌‌کنندگان در نظرسنجی، «برنی سندرز» سناتور سوسیالیست آمریکایی در مناظره دوم پیروز شده و از نظر ۷ درصد هم «اومالی» پیروز مناظره شد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن