خشم رحمتی از مصدومیت دوباره

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۶۱۹۱۵ سایت-خوان

مهدی رحمتی در دربی مصدوم شد و در بازی با فولاد هم با وجود مصدومیت در درون دروازه استقلال قرار گرفت.

خشم رحمتی از مصدومیت دوباره

مهدی رحمتی که امروز زیرنظر حسین ترابپور تمرینات فنی انجام می‌داد، به یکباره مصدوم شد. پزشک استقلال فورا روی زانوی مصدوم او یخ گذاشت اما شدت درد او طوری بود که نتوانست در محل تمرین بماند و به رختکن استقلال رفت.

به گزارش ورزش سه، خشم رحمتی از مصدومیت دوبارهزمانی که خبرنگاران از رحمتی درباره وضعیت پای مصدومش سوال کردند او که به شدت از این اتفاق ناراحت به نظر می‌رسید، گفت خودش هم نمی‌داند که چه اتفاقی افتاده است و آیا مصدومیتش جدی است یا نه.

مهدی رحمتی در دربی مصدوم شد و در بازی با فولاد هم با وجود مصدومیت در درون دروازه استقلال قرار گرفت. او حالا در اولین تمرین جدی خود بعد از تعطیلات لیگ، دوباره مصدوم شد تا کادرفنی استقلال نگرانی‌هایی را برای بازی دادن به او داشته باشند. البته امیر مهریزی فیزیوتراپ استقلال در گفت‌وگو با "ورزش سه" ادعا کرد این مصدومیت جدی نیست و جای نگرانی وجود ندارد. رحمتی با فیزیوتراپی می‌تواند در بازی روز جمعه برابر فولاد به میدان برود.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن