بیرانوند:ذات آمریکا بد عهدی است

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۶۱۸۶۵ سایت-خوان

نماینده مردم بروجرد در مجلس با تذکر بر اینکه ذات آمریکا بد عهدی است، گفت: امیدوارم خیلی دیر نشود و زمانی مسئولان بفهمند که این کلاه گشاد تا ساق پایشان رسیده باشد.

بیرانوند:ذات آمریکا بد عهدی است

بهرام بیرانوند نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس، اظهار داشت: به نظر می‌رسد برخی از سیاستمداران فکر می‌کنند اگر آمریکا با ما مشکل دارد ناشی از این است که مدیران قبلی و مسئولان لحنشان تند بوده که اینها اکنون علاوه بر لحن محتوا را آرام کردند.

وی با بیان اینکه آمریکا در ذاتش بدعهدی است، افزود: جهان‌بینی آمریکا بر مبنای اصالت ماده است. از این رو سود خودشان را در نظر می‌گیرند نه طرف‌های مذاکره و معامله.

نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی همچنین تصریح کرد: به واسطه نوع نگاه برخی مسئولان کشور، در حال حاضر زیان‌های بسیاری را پرداخت می‌کنیم و این ضرر متوجه همه مردم می‌شود.

بیرانوند در ادامه این مطلب خاطرنشان کرد: آمریکایی‌ها نه تنها در قرارداد الجزایر بلکه در آزادی گروگان‌های غربی در لوزان -که ما واسطه شدیم -نیز بدعهدی کردند.

وی در همین رابطه یادآور شد: همچنین آمریکایی‌ها در مذاکرات سال‌های ۸۲ و ۸۳ نیز بدعهدی کردند و بعد از آن قلدرمآبانه گفتند میوه‌ای که در عراق کاشتیم محصول آن را در سعدآباد چیدیم؛ آنها رجزخوانی هم کردند.

نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود متذکر شد که مسئولان ما کی قرار است بپذیرند که طرف حساب ما یک کشور معمولی نیست بلکه کشوری است که بر مبنای بدعهدی و رفتار استکباری و استثمار شکل گرفته است.

بیرانوند در خاتمه مطرح کرد: امیدوارم خیلی دیر نشود و زمانی مسئولان بفهمند که این کلاه گشاد تا ساق پایشان رسیده باشد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن