دوشنبه؛ جلسه بعدی دادگاه بابک زنجانی
وکیل مدافع بابک زنجانی از برگزاری نهمین جلسه دادگاه موکلش در روز دوشنبه ۲۵ آبان ماه در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب اسلامی به ریاست قاضی صلواتی خبر داد.
رسول کوهپایه زاده روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار حقوقی قضائی ایرنا افزود: این جلسه نیز به صورت علنی برگزار می شود.
به گزارش ایرنا، تاکنون هشت جلسه دادگاه به منظور رسیدگی به پرونده بابک زنجانی و دو متهم دیگر نفتی به نام های «م.ش» و «ح.ف.ه» در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب اسلامی تهران به ریاست قاضی صلواتی به صورت علنی برگزار شده است که نماینده دادستان در سه جلسه نخست کیفرخواست ۲۳۷ صفحه ای متهمان را قرائت کرد.
از جلسه چهارم قرائت دفاعیات ۲۰۰ صفحه ای بابک زنجانی متهم ردیف اول شروع شد.مرتضی تورک معاون دادستان و مسئول نظارت بر اموال بابک زنجانی هم در دادگاه حاضر شد و مطالبی در پاسخ به اظهارات متهم، مطرح کرد.
غلامحسین صادقی قهاره وکیل شرکت نفتی اچ کی نیز در جلسه هشتم با حضور در جایگاه به نمایندگی از شرکت ملی نفت ایران طرح شکایت را در دادگاه ارائه کرد.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.