استقبال مردم و اصحاب‌رسانه ازنمایشگاه

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۶۱۳۴۳ سایت-خوان

معاون پارلمانی رئیس جمهور گفت: امسال رسانه های مردمی و همچنین مردم استقبال خوبی از نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها کردند.

استقبال مردم و اصحاب‌رسانه ازنمایشگاه

حجت الاسلام مجید انصاری روز جمعه در حاشیه بازدید از بیست و یکمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاریها در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اظهار داشت: نمایشگاه مطبوعات فرصتی است که دولت فراهم می کند تا اصحاب رسانه بتوانند با مخاطبین خودشان و مردم به درستی ارتباط برقرار کنند.

به گزارش ایرنا، وی افزود: در این میان معدود رسانه هایی حضور نیافتند که باید در این خصوص گفت؛ آن دسته از رسانه ها که حضور نیافتند خودشان را از ملاقات با مردم محروم کردند و این کار شاید به نوعی توهین به مخاطبین خودشان بود.

انصاری با بیان اینکه تحریم و قهر کردن از مردم چیز خوبی نیست، خاطرنشان کرد: رسانه های غایب در این دوره از نمایشگاه مطبوعات خودشان از امکانی که دولت فراهم کرده محروم کردند.

حجت الاسلام انصاری به شعار این دوره نمایشگاه با عنوان' نقدمنصفانه، پاسخ مسئولانه' هم اشاره کرد و گفت: این دولت همانطور که از ابتدا گفته، بارها نیز تکرار نموده که نقد پذیر و از نقدهای سازنده، دلسوزانه و بی طرفانه استقبال می کند.

این عضو کابینه دولت یازدهم حضور طیف های مختلف با تفکرات متفاوت در کنار هم در این نمایشگاه را بیانگر همین شعار برشمرد.

بیست و یکمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها امروز جمعه پس از یک هفته فعالیت با معرفی رسانه های برتر به کار خود در مصلای تهران پایان می دهد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن