امیرعبداللهیان:سرنوشت سوریه را مردمش تعیین می‌کنند

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۵۹۸۶۶ سایت-خوان

معاونان وزیران امور خارجه ایران و روسیه تحولات سوریه و نشست چند جانبه هفته آینده وین را در دستور کار مذاکرات خود در مسکو قرار داده اند تا همگرایی های دو جانبه را در باره سیاست های منطقه ای افزایش دهند.

امیرعبداللهیان:سرنوشت سوریه را مردمش تعیین می‌کنند

«حسین امیر عبداللهیان» معاون عربی و آفریقایی وزیر امور خارجه ایران امروز سه شنبه، چند ساعت پس از مذاکره تلفنی با «میخاییل بوگدانف» همتای خود و نماینده رییس جمهوری روسیه در امور خاورمیانه و آفریقا، وارد روسیه شد تا در مذاکرات فشرده ای اوضاع منطقه را با همتای خود بررسی کند.

به گزارش ایرنا، عبداللهیان پیش از آغاز مذاکراتش در مسکو گفت: مردم و کشور سوریه در حل بحران این کشور و در فرایندی دموکراتیک درباره سرنوشت خویش تصمیم بگیرند و هم اکنون سوری ها و ارتش سوریه در حال مبارزه با تروریسم هستند و جمهوری اسلامی ایران هم در نشست وین به منظور کمک به حل سیاسی بحران کشور شرکت خواهد کرد.

بوگدانف نیز مواضع دو کشور را در مورد تحولات سوریه مشترک خواند و بر ادامه این راهبرد تاکید کرد.

«محمدجواد ظریف» و «سرگئی لاوروف» وزیران امور خارجه ایران و روسیه در چند هفته گذشته پنج بار در باره بحران سوریه و یمن تلفنی مذاکره و بر ادامه همکاری های دو کشور برای حل بحران های کنونی خاورمیانه از طریق مذاکره و همچنین قطع حمایت از تروریسم تاکید کرده اند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن