تصاویر خودروی دوربین‌دار پلیس

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۵۹۸۳۸ سایت-خوان

از خودروی جدید پلیس راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی برای کنترل مکانیزه پارک حاشیه‌ای و تخلفات رانندگی ساکن رونمایی شد.

صبح امروز در حاشیه دومین نشست فصلی روسا و مدیران پلیس راهور ناجا، از خودروی کنترل مکانیزه پارک حاشیه‌ای و تخلفات ساکن با حضور سردار حسین اشتری فرمانده ناجا و سردار مهری، رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی رونمایی شد.

به گزارش ایسنا، سردار اشتری درباره این خودرو گفت: در حال حاضر چند دستگاه از این خودرو به شکل پایلوت فعالیت خود را آغاز کرده و اقدام به تصویربرداری و ثبت تخلفات ساکن خواهد کرد. این خودرو مجهز به دستگاه ایست سنج در قسمت سمت راست خود است و می‌تواند اطلاعات را با دستگاه ایست سنج کنار خیابان تطبیق داده و چند تخلف دیگر را رصد و به مرکز منتقل می‌کند.

فرمانده ناجا با بیان اینکه سرعت بالا، دقت و احتمال خطای نزدیک به صفر از ویژگی‌های این دستگاه است گفت: اگرچه این دستگاه به شکل پایلوت فعالیت خود را آغاز کرده و در آینده درصورت رضایت بخش بودن عملکرد به تولید انبوه خواهد رسید اما تخلفاتی که به وسیله این دستگاه ثبت شود، اعمال خواهد شد.

به گزارش ایسنا،‌ همچنین در ادامه از خودروی جدید مزدا۳ پلیس راهنمایی و رانندگی نیز رونمایی شد که به گفته سردار اشتری بناست که در صورت رضایت بخش بودن عملکردش جایگزین برخی دیگر از خودروهای داخلی پلیس شود.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن