مخالفت آمریکا با تحویل اس۳۰۰ به ایران

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۵۹۶۹۲ سایت-خوان

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با تکرار ادعای حمایت ایران از تروریسم از مخالفت واشنگتن با تحویل سامانه موشکی اس-۳۰۰ به این کشور خبر داد .

جان کربی سخنگوی این وزارتخانه در کنفرانس خبری خود از سفر وزیر خارجه آمریکا به شهر وین برای شرکت در مذاکرات سوریه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سایت وزارت خارجه، وی در این نشست به مسائل مختلفی از جمله وقوع حمله به مرکز آموزش نظامی در اردن اشاره کرد که در جریان آن چند نظامی آمریکایی کشته شدند.

کربی همچنین توافق هسته ای با ایران را تنها یک توافق در زمینه مسائل هسته ای دانست و گفت هنوز موضع آمریکا درباره حمایت ایران از تروریسم تغییر نکرده است.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در ادامه گفت: ما همچنان معتقدیم که ایران باید حمایت خود را از گروههای تروریستی قطع کند. وی تاکید کرد: ما با ایران و روسیه در مذاکرات سوریه همچنان گفتگو خواهیم کرد.

کربی درباره فروش تسلیحات پیشرفته به ایران نیز گفت: ما مخالفت خود را با فروش اس ۳۰۰ و دیگر سامانه های پیشرفته به ایران اعلام کردیم.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن