نخست‌وزیر ایتالیا به عربستان سفر کرد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۵۸۵۶۰ سایت-خوان

دولت ایتالیا اعلام کرد که نخست‌وزیر این کشور امروز (یکشنبه) در سفری رسمی به ریاض، با پادشاه عربستان و تعدادی از مسئولان این کشور دیدار خواهد کرد.

رنتزی قرار است از مترو شهر ریاض که پروژه ساخت آن را یک شرکت ایتالیایی بر عهده داشته نیز بازدید کند. این پروژه شش میلیارد دلاری بزرگترین پروژه شهری بود که به یک شرکت ایتالیایی سپرده شده بود.

به گزارش ایسنا به نقل از سایت ارم، دولت ایتالیا در بیانیه‌ای اعلام کرد که "متئو رنتزی"، نخست‌وزیر این کشور در راس هیاتی اقتصادی سفری دو روزه به ریاض خواهد داشت و با محمد بن نایف بن عبدالعزیز، ولیعهد عربستان، نخست‌وزیر و وزیر کشور و محمد بن سلمان، وزیر دفاع عربستان دیدار خواهد کرد.

همچنین قرار است نخست‌وزیر ایتالیا روز دوشنبه با حضور در کاخ پادشاهی در ریاض، با سلمان بن عبدالعزیز، پادشاه عربستان دیدار و ضمن بررسی مهم‌ترین تحولات سیاسی جهان،‌گفتگویی سیاسی و اقتصادی با وی داشته باشد. طبق اسناد رسمی ایتالیا، معاملات تجاری عربستان و ایتالیا در سال ۲۰۱۴ به ۹ میلیارد یورو می‌رسد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن