مناقشه کاخ‌سفید و کنگره اینبار بخاطر کانادا

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۵۷۹۲۰ سایت-خوان

رییس‌جمهور آمریکا در ادامه مناقشه با اکثریت جمهوری‌خواه کنگره، با پیشرفت طرح احداث خط لوله آمریکا-کانادا مخالفت کرد.

رییس‌جمهور آمریکا امروز با لغو طرح احداث خط لوله نفت میان این کشور و کانادا، به ادامه روند پر فراز و نشیب مناقشه میان دولت و نمایندگان کنگره روی آورد.

به گزارش فارس باراک اوباما امروز در صحبت‌های خود در کاخ سفید دلیل این تصمیم را حفظ ملاحظات و منافع ملی اعلام کرد. رییس‌جمهور آمریکا که پیش از این از یک سو در میان انتقادات نهادهای محیط زیستی برای لغو این طرح و از طرف دیگر، اشتیاق نمایندگان کنگره مبنی بر بازدهی مالی قابل‌توجه طرح مذکور برای بهبود اقتصاد آمریکا قرار داشت، در نهایت رأی به کنار گذاشتن برنامه انتقال موسوم به طرح خط لوله «کیستون» داد.

به نوشته وبگاه بی‌بی‌سی، در حالی که کاخ‌سفید معتقد به مغایرت این طرح با همسویی منافع ملی بوده است، نامزدهای جمهوری‌خواه انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۲۰۱۶ این کشور، همنوا با نمایندگان کنگره از مخالفت شدید خود با تصمیم اوباما خبر داده‌اند و آن را حمله به اقتصاد ایالات متحده خوانده‌اند.

لایحه احداث خط لوله نفت کانادا-آمریکا که قرار بود در فاز نخست، مسیری طولانی به طول هزار و ۸۹۷ کیلومتر از شهر «هاردیستی» در استان «آلبرتا» کانادا را به شهر «استیل سیتی» در ایالت «نبراسکا» آمریکا متصل کند، در فوریه سال میلادی جاری (بهمن‌ماه ۱۳۹۳)، برخلاف رأی حداکثر جمهوری‌خواهان کنگره، توسط رییس‌جمهور آمریکا وتو شد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن