تشدید تدابیرامنیتی درمرزهای فرانسه

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۵۷۶۲۷ سایت-خوان

وزیر کشور فرانسه اعلام کرد که این کشور موقتا مرزهای خود را تحت کنترل در می‌آورد تا در خصوص امنیت نشست آتی بین‌المللی عالی‌رتبه‌ که قرار است اواخر ماه جاری میلادی در خصوص تغییرات آب و هوایی در این کشور برگزار شود، ‌اطمینان حاصل کند.

وزیر کشور فرانسه به شبکه بی، اف،‌ام تی‌وی اعلام کرد: فرانسه مرزهای خود را طی یک ماه در شرایط تهدید تروریستی و خطر بر هم زدن نظم عمومی می‌بندد.

به گزرش ایسنا به نقل از خبرگزاری رویترز، وی افزود که کنترل مجدد مزرها به معنای برهم زدن توافق‌نامه شینگن نیست،‌ زیرا این توافق‌نامه جا‌به‌جایی رایگان به اعضای این پیمان اجازه می‌دهد، در پی شرایط ویژه‌ای مانند این نشست اقدام به تعیین مجدد مرزهای داخلی کنند.

فرانسه در پایان ماه جاری میلادی میزبان بیست و یکمین نشست سازمان ملل در خصوص تغییرات آب و هوایی است که قرار است ۸۰ تن از رهبران جهان در آن شرکت کنند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن