ابرخانه‌های میلیاردی پایتخت +جدول قیمت

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۵۷۱۱۵ سایت-خوان

بر اساس آگهی‌های موجود، بزرگ‌ترین واحدهای آپارتمانی موجود در شمال و جنوب تهران به ترتیب ۸۷۰ و ۲۰۰ متر مربع است.

در شهر تهران، آپارتمان با متراژهای مختلفی وجود دارد، از واحدهای 20متری گرفته تا بیش از 700 یا 800 متر، اما در هر قسمت از شهر تهران متراژها با یکدیگر تفاوت دارد، مثلاً آپارتمان‌های با متراژهای کوچک بیشتر در مناطق جنوبی تهران و آپارتمان‌های بزرگ در مناطق شمالی تهران قرار دارند.

به گزارش اقتصادنیوز قیمت این آپارتمان‌ها نیز با توجه به متراژ، منطقه جغرافیایی، سن‌بنا و... با یکدیگر تفاوت دارند.

بزرگ‌ترین واحدهای آپارتمانی در شمال تهران
به گزارش اقتصادنیوز، در میان آگهی‌های موجود برای فروش واحدهای آپارتمانی، بزرگ‌ترین واحدی که در شمال تهران برای فروش آگهی شده است، مربوط به واحدی ۸۷۰متری در ولنجک است که با قیمت هر متر مربع ۲۲ میلیون تومان وجود دارد که قیمت کل این واحد نوساز معادل ۱۹ میلیارد و ۳۹۰ میلیون تومان می‌شود.

با توجه به آگهی‌های فروش واحدهای با متراژهای بزرگ، در میان مناطق شمالی تهران، بیش از هر محله‌ای، در محله نیاوران واحدهای آپارتمانی با متراژهای بالای ۵۰۰ متر دیده می‌شود.

بزرگ‌ترین آپارتمان‌های شمال تهران

محله

متراژ

سن‌بنا

قیمت واحد(تومان)

قیمت کل(تومان)

توضیحات

ولنجک

۸۷۰

نوساز

۲۲,۰۰۰,۰۰۰

۱۹,۳۹۰,۰۰۰,۰۰۰

دارای ۴ پارکینگ+ ۵ مستر+ سونا+ استخر+ جکوزی

نیاوران

۸۰۰

نوساز

۳۵,۰۰۰,۰۰۰

۲۸,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰

پارکنینگ+ سونا+ استخر+ جکوزی

دیباجی شمالی

۷۰۰

نوساز

۳۰,۰۰۰,۰۰۰

۲۱,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰

پارکنینگ+ سونا+ استخر+ جکوزی

جردن

۵۵۰

۱۳

۱۳,۰۰۰,۰۰۰

۷,۱۵۰,۰۰۰,۰۰۰

پارکنینگ+ سونا+ استخر+ جکوزی

ملاصدرا

۵۲۰

۳۰

۹,۶۰۰,۰۰۰

۵,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰

پارکینگ



بزرگ‌ترین واحدهای آپارتمانی در جنوب تهران

علاوه بر افرادی که خانه پدری‌شان در مناطق جنوبی تهران واقع شده است و به همین دلیل نمی‌توانند آن را ترک کنند، اکثر افرادی که در مناطق جنوبی تهران زندگی می‌کنند، به دلیل ارزان‌تر بودن خانه در این مناطق نسبت به سایر نقاط تهران، زندگی کردن در آن را انتخاب کرده‌اند، بنابراین خانه‌های با متراژهای کوچک در این نقاط بیشتر از سایر نقاط تهران است و واحدهای آپارتمانی متراژ بالا طرفدار زیادی در این مناطق ندارد، از این رو واحدهای بالای ۱۰۰ متر در جنوب تهران، جز واحدهای بزرگ به شمار می‌آید.

به گزارش اقتصادنیوز، با توجه به آگهی‌های موجود و همچنین با توجه به گفته‌های مشاوران املاک در مناطق جنوبی تهران، بزرگ‌ترین و گران‌ترین واحد آپارتمانی در این مناطق مربوط به واحدی نوساز و ۲۰۰متری در محله منیریه است که با قیمت ۱.۴ میلیارد تومان به فروش می‌رسد.

بزرگ‌ترین آپارتمان‌های جنوب تهران

محله

متراژ

سن‌بنا

قیمت واحد(تومان)

قیمت کل(تومان)

منیریه

۲۰۰

نوساز

۷,۰۰۰,۰۰۰

۱,۴۰۰,۰۰۰,۰۰۰

مولوی- میدان محمدیه

۲۰۰

۳

۲,۵۰۰,۰۰۰

۵۰۰,۰۰۰,۰۰۰

خانی‌آبادنو

۲۰۰

۱

۳,۰۰۰,۰۰۰

۶۰۰,۰۰۰,۰۰۰

نازی‌آباد

۱۵۰

نوساز

۵,۰۰۰,۰۰۰

۹۰۰,۰۰۰,۰۰۰

مشیریه

۱۴۰

۱

۲,۷۰۰,۰۰۰

۳۷۸,۰۰۰,۰۰۰

یافت‌آباد

۱۳۰

۱

۳,۰۰۰,۰۰۰

۳۹۰,۰۰۰,۰۰۰

خزانه

۱۲۴

نوساز

۲,۷۰۰,۰۰۰

۳۳۴,۸۰۰,۰۰۰

یاخچی‌آباد

۱۲۰

-

۲,۸۰۰,۰۰۰

۳۳۶,۰۰۰,۰۰۰

وحدت اسلامی

۱۲۰

۶

۳,۵۰۰,۰۰۰

۴۲۰,۰۰۰,۰۰۰




بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن