دیدار تاریخی رؤسای جمهور چین-تایوان

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۵۶۴۱۱ سایت-خوان

ملاقات مااینگ جئو با شی جین پینگ، نخستین دیدار طرفین متخاصم در تاریخ تایوان خواهد بود.

مااینگ جئو، رئیس‌جمهور تایوان با شی جین پینگ، رئیس‌جمهور چین، شنبه آینده در سنگاپور ملاقات خواهد کرد.‌ نخستین بار است که در تاریخ تایوان چنین دیداری بین طرفین متخاصم برگزار می شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری فرانسه، چارلز چن، سخنگوی رئیس‌جمهور تایوان، با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد هدف از این دیدار تضمین صلح در دو طرف تنگه تایوان و حفظ وضع موجود در آن است. او تأکید کرد با این حال، هیچ توافقی در این دیدار امضا نخواهد شد و هیچ بیانیه مشترکی نیز منتشر نمی‌شود.

روابط دو کشور که با هم اختلافات ارضی دارند، از زمان ریاست جمهوری مااینگ جئو رو به گرمی گذاشته است. افکار عمومی در تایوان هنوز با برقراری روابط نزدیک‌تر با چین مخالف است، زیرا مردم این جزیره می ترسند نزدیکی روابط با این کشور، به افزایش نفوذ آن منجر شود.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن