خشم‌ امارات از پیروزی‌ حزب‌ اردوغان

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۵۵۳۵۱ سایت-خوان

معاون رئیس پلیس دبی پس از پیروزی حزب عدالت و توسعه ترکیه در انتخابات، انتقادات تندی را علیه رئیس حزب مذکور مطرح و یک نویسنده سرشناس اماراتی به احتمال تقلب در انتخابات اشاره کرد.

«ضاحی خلفان» معاون رئیس پلیس دبی در واکنش به پیروزی حزب عدالت و توسعه به ریاست «رجب طیب اردوغان» اعلام کرد از اردوغان چیزی جز نابودی جهان عرب انتظاری نمی‌رود.

به گزارش فارس وی در تویئتر خود افزود: اردوغان از بزرگترین حامیان اخلال در امنیت ملی کشورهای عربی است.

خلفان سپس گفت: پیروزی وی به مثابه ادامه هدف قرار دادن کشور مصر است که توطئه اولی‌اش علیه این کشور شکست خورد.

در همین راستا «حمد المزورعی» از فعالان و نویسندگان سرشناس اماراتی در صفحه توئیتر خود نوشت: تقلب در انتخابات ترکیه آسانتر از درست کردن قهوه تُرک است.

البته برخی از کاربران اینترنتی این ادعای المزورعی را به تمسخر گرفته‌اند و اعلام کرده‌اند امکان چنین مسأله‌ای کم است.

حزب عدالت و توسعه با کسب ۴۹.۵ درصد آرا در انتخابات ترکیه پیروز شد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن