وعده انتخاباتی جب بوش درباره حکم‌ اعدام

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۵۵۰۹۸ سایت-خوان

نامزد حزب جمهوری‌خواه آمریکا در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۱۶، ایجاد اصلاحات در اجرای حکم اعدام در این کشور را به‌عنوان یکی دیگر از وعده‌های انتخاباتی خود اعلام کرد.

نامزد جمهوری‌خواه انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ آمریکا از قصد خود برای ایجاد اصلاحات در مجازات اعدام درصورت پیروزی در انتخابات خبر داد.

به گزارش فارس جب بوش امروز در مصاحبه‌ با شبکه ان‌بی‌سی آمریکا گفت: «خیلی برای من دشوار است که به‌عنوان یک انسان حکم مرگ کسی را امضا کنم. ما باید این وضع را اصلاح کنیم؛ اگر قرار است از این پدیده به‌عنوان یک عامل بازدارنده استفاده کنیم، باید اصلاحاتی در آن بوجود بیاوریم.»

به نوشته خبرگزاری رویترز، صحبت‌های بوش در حالی بیان می‌شود که طبق آمار مرکز اطلاعات اجرای احکام اعدام آمریکا (DPIC)، در زمان تصدی این نامزد جمهوری‌خواه در سمت فرمانداری ایالت فلوریدا، ۲۰ نفر به جرم ارتکاب قتل اعدام شدند.

سایر نامزدهای جمهوری‌خواه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا تاکنون از ادامه اجرای اعدام در این کشور حمایت کرده‌اند. در مقابل، «هیلاری کلینتون» و «برنی سندرز» از جمله نامزدهای دموکرات هستند که خواهان تجدیدنظر یا لغو حکم اعدام در ایالت‌های آمریکا شده‌اند.

نمایش ضعیف جب بوش در مناظره‌های انتخاباتی، آمار ضعیف حاصل از نظرسنجی‌ها و همچنین کاهش دستمزد کارکنان کارزار انتخاباتی او سبب شده تا گمانه‌زنی‌ها از شانس کمتر این جمهوری‌خواه ۶۲ ساله‌ی اهل تگزاس در مقابل سایر رقبای او خبر دهند. برخی منتقدان در آمریکا بر این باورند که بوش از شخصیت و اراده لازم برای رهبری حزب جمهوری‌خواه در انتخابات سال ۲۰۱۶ برخوردار نیست.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن