زندان؛ مجازات‌ پاره‌ کردن پوستر اردوغان

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۵۵۰۰۸ سایت-خوان

دو نوجوان اهل ترکیه که به صورت ناآگاهانه پوستر رئیس‌جمهور کشورشان را پاره کردند، دستگیر شده و احتمالاً به دو و نیم سال حبس محکوم می‌شوند.

روزنامه ترکیه‌ای «الحریت» به نقل از وب‌سایت خبری «رادیکال» گزارش کرد که دو نوجوان ۱۲ و ۱۳ ساله به اتهام «توهین به رئیس‌جمهور ترکیه» بازداشت شدند و جرم آنها پاره کردن پوسترهای «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه بود.

به گزارش فارس طبق این گزارش، این دو پسرعمو در صورت تأیید پرونده‌اشان توسط وزارت دادگستری ترکیه، محکومیت دو سال و چهارماه حبس روبرو هستند.

گزارش‌ها حاکی از آن است که این دو پسرعمو در اول ماه مه به دلیل پاره کردن پوسترهای اردوغان مقابل اداره بزرگرداه محلی در استان «دیاربکر» واقع در جنوب شرقی ترکیه دستگیر شدند.

این در حالی است که در جلسه دادگاه اعلام کردند که از بازار به خانه بازمی‌گشتند و می‌خواستند پوسترهای اردوغان را از بیلبوردها بردارند و آنها را به دلال مواد کهنه بفروشند.

یکی از آنها گفت: «برای ما فرقی نمی‌کرد که این پوسترها به چه کسی تعلق دارد. ما می‌خواستیم این پوسترها را برداریم و به یک دلال زباله بفروشیم».

دفتر دادستان عمومی دیاربکر، وزارت دادگستری را مسوول تشکیل پرونده علیه این دو نوجوان ترک کرد زیرا بند ۲۹۹ از جرایم کیفری ترکیه تأکید می‌کند که تشکیل پرونده قانونی علیه جرایم اهانت به رئیس‌جمهور ترکیه با تأیید وزارت دادگستری صورت می‌گیرد.

بعد از تأیید وزارت دادگستری ترکیه، پرونده‌ای علیه این دو پسرعمو در اولین دادگاه کودکان دیاربکر تشکیل می‌شود.

طبق این گزارش، اولین جلسه استماع دادگاه در روز ۸ دسامبر (۱۷ آذرماه) تشکیل می‌شود. با اینحال، وکیل این نوجوانان می‌گوید که اتهام «توهین به رئیس‌جمهور ترکیه مبهم است. مشاهده محاکمه دو کودک برای پاره کردن یک پوستر رئیس‌جمهور مخرب است».

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن