خنثی شدن برنامه منافقین علیه بشار اسد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۵۴۶۲۵ سایت-خوان

پلیس برلین روز شنبه چندین تن را در یک راهپیمایی گروهک منافقین که قصد تحریک مخالفان رییس جمهوری سوریه و حمله به تجمع طرفداران بشار اسد را داشتند، بازداشت کرد.

در حالی که دهها تن از فعالان مخالف بشار اسد قصد داشتند با عبور از صف پلیس به تجمع حامیان رییس جمهوری سوریه در یکی از مناطق مرکزی شهر حمله کنند، پلیس برلین روز پر کاری را پشت سر گذاشت.

به گزارش ایرنا؛ اعضای منافقین فعالان ضد اسد را از یک راهپیمایی مخالفان اسد در برابر سفارت روسیه با خود همراه کرده بودند.

چندین تن از اعضای منافقین به فعالان ضد اسد که بیشترشان جوان بودند، می گفتند که به راهپیمایی طرفداران اسد حمله کنند یا در بین آنان نفوذ کنند و فیلم و عکس تهیه کنند.

پلیس برلین دستکم دو تن را از درون راهپیمایی منافقین را که موفق شده بودند وارد راهپیمایی طرفداران اسد شوند دستگیر کرد.

راهپیمایی منافقین در برلین ارتباطی با موضوع سوریه نداشت بلکه با حمله اخیر به اردوگاه لیبرتی منافقین در بغداد ارتباط داشت.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن