مالکیت ۶ قطعه زمین به دولت بازگشت
روابط عمومی سازمان بازرسی کل کشور اعلام کرد، با پیگیری های بازرسی کل استان البرز ۶ قطعه زمین در بهترین نقطه شهر کرج به ارزش ۵۰ میلیارد ریال به مالکیت دولت برگشت.
در سال ۱۳۸۴ تعداد ۶ قطعه زمین در مجموع به متراژ سه هزار و ۳۴۶ مترمربع با کاربری ورزشی در منطقه عظیمیه شهر کرج توسط اداره کل مسکن و شهرسازی جهت احداث باشگاه ورزشی واگذار شد و به رغم گذشت بیش از هفت سال هیچ گونه عملیات اجرایی روی اراضی مذکور انجام نگرفت و کاربری اراضی مذکور نیز از ورزشی به گستره تجاری، اداری و مسکونی تغییر یافته بود.
به گزارش ایرنا بر همین اساس موضوع در دستور کار بازرسی کل استان البرز قرار گرفت و گزارشی اختصاصی به مراجع ذیصلاح استانی از جمله کمیسیون ماده ۵ شورای عالی شهرسازی و معماری استان و اداره کل راه و شهرسازی ارسال و پیشنهاد فسخ قرارداد از طریق مراجع قضایی داده شد که نهایتا با پیگیری های انجام شده این بازرسی، شعبه ۱۶ دادگاه عمومی و حقوقی کرج قرارداد مربوطه فسخ و اراضی مذکور که ارزش آنها بیش از ۵۰ میلیارد ریال است، به مالکیت دولت برگشت داده شد.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.