اختلاف واشنگتن با ریاض بر سر یمن

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۵۲۷۹۰ سایت-خوان

نشریه پولیتیکو در مقاله ای با عنوان 'مقامات دولت اوباما در مورد حملات هوایی عربستان سعودی با هم اختلاف دارند' نوشت: با افزایش کشته شدن غیرنظامیان در یمن، برخی از مقامات دولت باراک اوباما اقدامات عربستان سعودی را 'جنایت جنگی' دانسته و نگران آن هستند که ایالات متحده به جنایات جنگی کمک می کند.

پایگاه اینترنتی صدای آمریکا که بخشی از این مقاله را بازتاب داده، در ادامه آورده است: پولیتیکو اشاره کرده است که برغم سختی هایی که به غیرنظامیان می آید و پیشرفت های تروریست ها، مقامات ایالات متحده معتقدند که کاستن از حمایت آمریکا از عربستان سعودی، اوضاع را از آنچه هست بدتر خواهد کرد.

به گزارش ایرنا، نویسنده مقاله معتقد است که کاخ سفید تمایل ندارد عربستان را خشمگین کند، چون متحد ثروتمند، صاحب نفت است و تا همین جا هم از تصمیم اوباما مبنی بر امضای توافق اتمی با ایران ناراضی است.

درهمین حال، مبارزه ای که خیلی ها فکر می کردند تحت رهبری عربستان علیه حوثی ها که حکومت یمن را سرنگون کرده اند کوتاه مدت خواهد بود، اکنون وارد هشتمین ماه خود شده و پایانی بر آن متصور نیست.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن