دیدار رهبران چین، ژاپن و کره‌جنوبی

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۵۲۰۰۲ سایت-خوان

وزارت امور خارجه چین امروز (دوشنبه) اعلام کرد، هنگامی که نخست وزیر چین ۳۱ اکتبر سال جاری میلادی (۹ آبان) در سفری سه روزه به کره جنوبی برود با رهبران توکیو و سئول نشستی مشترک برگزار خواهد کرد.

هوآ چونئینگ، سخنگوی وزارت امور خارجه چین تاریخ دقیق برگزاری این نشست را اعلام نکرد اما رسانه‌های ژاپن اعلام کردند که این نشست اول نوامبر (۱۰ آبان) در سئول برگزار خواهد شد.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری رویترز، پارک گئون-های، رئیس جمهوری کره جنوبی در چند روز اخیر گفت، امیدوار است این نشست سه جانبه به برطرف کردن موانع برای روابطی بهتر با توکیو و تقویت ثبات در شمال شرق آسیا کمک کند.

روابط چین و کره جنوبی با ژاپن به خاطر تاریخ زمان جنگشان مخدوش شده است و از مه سال ۲۰۱۲ میلادی این اولین بار است که این سه رهبر با یکدیگر دیدار می‌کنند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن