واکنش وزارت ارشاد به اختلال در تلگرام

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۵۱۷۳۷ سایت-خوان

سخنگوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تأکید کرد: اختلال در شبکه تلگرام، به فیلترینگ ربطی ندارد و این موضوع، خارج از اختیارات ما در وزارت ارشاد است.

حسین نوش‌آبادی گفت:‌ استفاده از شبکه‌های اجتماعی در صورتی که برای جامعه مفید باشند، اشکالی ندارد و تا جایی که شامل مسائل زننده نباشد، دولت همکاری خواهد کرد. با این حال، ما تا کنون اقدامی برای فیلتر کردن تلگرام نکرده‌ایم.

به گزارش ایسنا او ادامه داد: از طرف مسوولان جمهوری اسلامی تماس و تذکراتی داده شده است که کانال‌های غیراخلاقی را مسدود کنند. این طرح ابتدا مورد توجه قرار گرفت و مدتی کانال‌های غیراخلاقی مسدود شدند، اما متأسفانه ادامه پیدا نکرد. در ادامه گفته شد که اگر رفتارهای ضداخلاقی در این شبکه ادامه پیدا کند، باید تصمیم جدی بگیریم.

وی توضیح داد: سرورها در اختیار ما نیست و باید در این زمینه هشدارهای لازم را بدهیم. ما باید تدابیر لازم را بیندیشیم تا بتوانیم کانال‌هایی را که تصاویر مستهجن و غیراخلاقی منتشر می‌کنند، مورد پیگیری قرار دهیم و پیشنهادی به دولت برای این حریم‌شکنی‌ها خواهیم داد.

نوش‌آبادی در نشستی که چهارم آبان‌ماه در وزارت ارشاد برگزار شد، تأکید کرد: ما به حریم خصوصی مردم احترام می‌گذاریم و به حقوق شهروندی پایبندیم. در عین حال، محتوای مجرمانه سایت‌هایی را که بی‌بندباری را ترویج می‌کنند، توسط کارگروهی رصد می‌کنیم.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن