آیت الله موسوی اردبیلی:حادثه منا با جدیت پیگیری شود

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۵۰۲۳۴ سایت-خوان

یکی از مراجع تقلید شیعیان جهان بر پیگیری مجدانه مسئولین برای شناسایی مقصرین حادثه منا تأکید کرد.

آیت‌الله‌ العظمی سید عبدالکریم موسوی اردبیلی ظهر پنج‌شنبه در دیدار سرپرست حجاج ایران با وی، ضمن پیگیری سرنوشت مفقودین این حادثه گفت: کشته شدن این تعداد از هموطنان تأثیر انگیز است و مسئولان باید حادثه را مجدانه و از طریق قانون پیگیری کنند.

به گزارش خبرنگار مهر،وی در ادامه ضمن قدردانی از تلاش‌های حجت‌الاسلام قاضی عسکر گفت: انجام هر عملی با سختی‌هایی همراه است و کار شما نیز سختی‌های خود را دارد.

در این دیدار آیت‌الله موسوی اردبیلی با طرح سئوال‌هایی از زوایای مختلف حادثه منا را جویا شد که در این زمینه نیز حجت‌الاسلام قاضی عسکر توضیحاتی را به وی ارائه داد و تأکید کرد که ایران تلاش‌های زیادی را برای شناسایی مفقودین انجام داده و مسائل نیز در حال پیگیری است.

یادآور می‌شود: حجت‌الاسلام قاضی عسکر طی سفر روز گذشته به قم با برخی از مراجع و علمای این شهر دیدار کرد.

وی شب گذشته دیدارهایی با آیات عظام صافی گلپایگانی و مکارم شیرازی و سبحانی داشت و صبح امروز بعد از شرکت در مراسم عزاداری که در دفتر آیت‌الله‌ سبحانی برگزار شد، با آیت‌الله نوری همدانی، موسوی اردبیلی، وحید خراسانی و جوادی آملی دیدار کرد.

مضمون بیشتر مطالب مطرح‌شده در این دیدارها حادثه منا و پیگیری‌های انجام‌شده در این زمینه است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن