جزئیات و علت اسیدپاشی جلفا

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۵۰۰۲۹ سایت-خوان

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان آذربایجان‌ شرقی از دستگیری اسید‌پاش در کمتر از ۱۵ دقیقه بعد از ارتکاب جرم در شهرستان جلفا خبر داد.

علی اسمعیل‌پور اظهار داشت: برابر گزارش‌های مردمی به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر اسید‌پاشی در روستای «شجاع» شهرستان جلفا، ماموران پلیس به لحاظ فوریت موضوع به محل اعزام و شخصی خود را به اکیپ گشت معرفی کرده، اظهار داشت به علت اختلاف قبلی خانمی با همسر من درگیر شده و اقدام به اسید‌پاشی به همسر، دختر و برادرم کرده است.

به گزارش میزان، وی ادامه داد: اکیپ گشت در یک اقدام عملیاتی سریع و منسجم موفق شد متهمه را که به اتفاق همسرش با خودرو شخصی در حین فرار بودند دستگیر و بازداشت کند.

اسمعیل‌پور بیان داشت: دو نفر از مجروحان به یکی از بیمارستان­‌های تخصصی تبریز اعزام و یک نفر دیگر که از ناحیه پا دچار سوختگی شده بود به صورت سرپایی مداوا و ترخیص شد.

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان آذربایجان شرقی یادآور شد: متهمه با تشکیل پرونده به همراه شوهرش تحویل مقام قضایی شده و از آن طریق روانه زندان شدند.

منبع: میزان

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن