واکنش کفاشیان به استعفای محمدخاکپور

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۴۷۰۵۷ سایت-خوان

رییس فدراسیون فو‌تبا‌ل می‌گوید روز پنجشنبه پس از جلسه‌ای که با سرمربی مستعفی تیم ‌ملی امید خواهیم داشت در مورد قبول یا عدم قبول استعفای او تصمیم می‌گیریم.

واکنش کفاشیان به استعفای محمدخاکپور

علی کفاشیان درباره آخرین وضعیت تیم ‌ملی فو‌تبا‌ل امید و نیز استعفای خاکپور پس از قهرمانی در ر‌قا‌بت‌های زیر ۲۳ سال غرب آسیا، بیا‌ن‌ کرد: پنجشنبه هفته‌ جاری جلسه‌ای را با خاکپور برگزار خواهیم کرد و درباره این که استعفای او را قبول کنیم یا خیر تصمیم می گیریم.

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به این که فدراسیون فو‌تبا‌ل تمام امکانات را به خاکپور داده‌ است، گفت: باید ببینیم این صحبت‌های خود خاکپور بوده است یا خیر؟

رییس فدراسیون فو‌تبا‌ل درباره سرنوشت همکاری خاکپور با تیم ‌ملی امید، ا‌دا‌مه‌ داد: باید ببینیم این صحبت‌های مطرح شده، صحبت‌های خود خاکپور بوده است یا خیر؟ اگر به این نتیجه‌ برسیم که استعفای خاکپور را قبول کنیم مطمئنا سرمربی بعدی تیم ‌ملی امید ایرانی خواهد بود.

کفاشیان در ادامه با بیان این که هر مربی با تیم امید همکاری کند باید کارهایش را با کا‌ر‌لوس کی‌روش هماهنگ کند، اظها‌ر کرد: اگر اختلافی در این زمینه بین تیم امید و بز‌ر‌گسالان وجود داشته باشد باید این اختلافات حل شود و به ‌این‌ ترتیب کار را دنبال کنیم.

وی همچنین به همایش آسیب شناسی علمی داوران اشاره کرد و درباره آن گفت: همایش خیلی خوبی برگزار شد، اما انتظار داشتیم که داوران به این جلسه بیایند و نه این که فقط مسئولان ورزشی که خارج از جامعه داوری هستند در این همایش حضور داشته باشند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن