آلمان حضور خود در افغانستان را تمدید کرد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۴۷۰۲۱ سایت-خوان

دویچه‌وله نوشت: به دنبال تصمیم اخیر رئیس جمهورآمریکا برای ماندن در افغانستان، وزارت دفاع آلمان نیز اعلام کرد نیروهای خود را در این کشور همچنان حفظ خواهد کرد.

«فرانک والتر اشتاین مایر» وزیر امور خارجه آلمان از تصمیم «باراک اوباما» تمجید کرد و گفت: این تصمیم شامل یک پیام سیاسی مهم به مردم افغانستان است مبنی بر اینکه جامعه بین‌المللی این کشور را تنها نگذاشته و همچنان در کنار آن و در مبارزه با طالبان خواهد بود.

به گزارش فارس به نقل از دویچه‌وله،وزیر امور خارجه آلمان گفت: تعداد کنونی سربازان آلمانی در افغانستان حفظ می‌شود و کشورش همچنان در این کشور فعال باقی خواهد ماند.

«مارتین شفر» سخنگوی وزات امور خارجه آلمان نیز اظهار داشت: از آغاز ماموریت ناتو در افغانستان، قرار بر این بود که تمامی کشورها به طور دسته‌جمعی از این کشور خارج شوند.

«راینر آرنولد» عضو حزب سوسیال دموکرات مجلس آلمان نیز گفت که کشورش می‌تواند پایگاه نظامی خود در «مزار شریف» را به یک «مکان باثبات» برای شمال کشور تبدیل کند.

روز گذشته باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا طی اظهاراتی در کاخ سفید اعلام کرد که ۵ هزار و ۵۰۰ نیروی نظامی کشورش برای آموزش نظامیان افغانستانی و پشتیبانی از آنها در عملیات ضدتروریسم، در ۳ ولایت افغانستان مستقر می‌شوند.

اوباما پیشتر اعلام کرده‌ بود قصد دارد پیش از کنار رفتن از سمت ریاست جمهوری در ژانویه سال ۲۰۱۷ تقریباً همه نیروهای خود را از افغانستان خارج کند و فقط تعداد کمی از آنها همچنان در سفارت آمریکا در کابل باقی بمانند.

این تصمیم اوباما انتقاد صریح «حامد کرزی» رئیس جمهور پیشین کشور را به دنبال داشت که همواره مخالف حضور نیروهای آمریکایی در افغانستان بود.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن