ترکیه به کردهای سوریه هشدار داد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۴۶۴۸۳ سایت-خوان

«فریدون سینیرلی اوغلو» وزیر خارجه ترکیه درباره عواقب هرگونه اقدامی علیه ترکیه به «صالح مسلم» رئیس حزب اتحاد دمکراتیک کردهای سوریه (پ.ی.د) هشدار داد.

به گزارش شبکه تلویزیونی NTV، وزیر امور خارجه ترکیه گفت: صالح مسلم را به عقل سلیم و رفتار عاقلانه فرا می خوانم. اگر در مورد عزم راسخ ما در مبارزه با تروریسم تردید کند، با عواقب خوبی مواجه نخواهد شد.

به گزارش ایرنا این هشدار در پی آن صورت گرفت که رسانه های ترکیه به نقل از صالح مسلم نوشتند که وی گفته است 'از آمریکا سلاح دریافت کرده ایم و اگر ترکیه به ما حمله کند، پاسخ خواهیم داد'.

سینیرلی اوغلو اضافه کرد: هیچکس نباید در پی آزمایش اراده ترکیه در این باره باشد.

وی افزود: پیام آشکار آنکارا خطاب به صالح مسلم این است که اگر آنان هرگونه حرکتی علیه ترکیه انجام دهند، با مجازاتی که شایسته آن هستند رو به رو خواهند شد.

ترکیه با عنوان اینکه (پ.ی.د) با حزب غیر قانونی اعلام شده کارگران کرد ترکیه (پ.ک.ک) ارتباط دارد، مدعیست که هر دو در تلاش برای جدایی طلبی هستند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن