خرید سالانه ۳۵۰تن طلا درکشور

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۴۳۸۹۸ سایت-خوان

اولین نمایشگاه بین المللی طلا، جواهر، نقره و سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی با حضور شرکت‌های تولیدکننده و صنایع و تجهیزات مرتبط داخلی و خارجی از ۱۲ تا ۱۵ آبان در کیش برگزار خواهد شد.

خرید سالانه 350تن طلا درکشور

ایران در عرصه تولید طلا و جواهرات سابقه ۸۰۰۰ ساله دارد در صورتی که دیگر کشور‌ها این سابقه را ندارند. در حال حاضر سالانه حدود ۳۵۰ تن طلا در کشور مصرف و یا خریداری می شود.

به گزارش ایسنا، همچنین گردش مالی طلا و جواهرات جهان سالانه به بیش از ۱۵۰۰ میلیارد دلار می رسد که سهم طلا شامل ۶۵۰ میلیارد دلار و جواهرات هم ۸۵۰ میلیارد دلار است؛ بنابر اهمیت این بخش و گردش بالای مالی آن در ایران و جهان، برای اولین بار نمایشگاه بین‌المللی برگزار می‌شود که در این نمایشگاه انواع سرویس های مختلف طلا و جواهر، انواع سنگ های قیمتی، جواهرات، فیروزه ها، دستگاه های مدرن تولید داخل طلا و جواهر، انواع شیشه های ضد گلوله، دستگاه ها و سیستم های حکاکی، دستگاه های جدید ریخته‌گری و سازنده مصنوعات طلا و پلاتین، دستگاه‌های برش و حالت دهنده طلا، کوره های ذوب طلا ، ابزارآلات، دستگاه های ساخت زیورآلات، دستگاه های تصفیه طلا و دیگر تجهیزات و صنایع وابسته ارائه خواهد شد.

در این نمایشگاه که در سه گروه " ابزار و تجهیزات و ادوات ماشین سازی"، " سازندگان طلا و جواهر، سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی" و " حلقه واسط فروش و بازرگانی" برگزار می شود، تاکنون حضور تولیدکنندگانی از کشورهای ترکیه، ایتالیا، تایلند و هند قطعی شده است.

همچنین در این نمایشگاه طلا و جواهر ساخت کارخانه ها و کارگاه های داخلی و خارجی ارائه می شود و در حاشیه آن، کارگاه های مختلف آموزش ساخت و تعمیرات طلا و جواهر و همچنین ساخت و تولید همزمان قطعات ریز طلا و جواهر نیز برگزار خواهد شد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن