ماجرای پیامک‌های هدایت شده‌ به نمایندگان

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۴۳۸۵۳ سایت-خوان

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت که در طول روزهای اخیر یک سری از پیامک هایی به نمایندگان با محتوای رای ندادن به برجام فرستاده شده است که مشخص است این پیامک ها هدایت شده بود.

حجت الاسلام حسین سبحانی‌نیا اظهار کرد: بعد از تحصن برخی جلوی مجلس در خصوص برجام شاهد ارسال پیامک های هدایت شده‌ای به نمایندگان بودیم که در آن با اظهار نگرانی از نمایندگان خواسته شده بود به برجام رای ندهند.

به گزارش ایسنا وی ادامه داد: علاوه بر پیامک، تماس‌هایی با نمایندگان گرفته شد که در آن به دنبال القای دید خاص و هدایت مجلس در مسیر خاص در مورد برجام بودند، البته شاید برخی از این افراد این اقدام را از روی دلسوزی انجام دادند اما در سایر این موارد این تماس ها و پیامک ها هدایت شده بود و می خواستند مجلس را درجریان خاصی قرار دهند، پیامکی که بعضا تهدیدآمیز نیز بود.

نایب رئیس فراکسیون رهروان ولایت گفت که در این تماس ها و پیامک ها به دنبال این بودند که نمایندگان را وادار به جهت گیری خاصی کنند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن