پادشاه عربستان به اردوغان تسلیت گفت

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۴۳۷۵۶ سایت-خوان

پادشاه عربستان در پیامی همدردی خود و مردم این کشور را با رئیس جمهوری ترکیه و خانواده‌های قربانیان انفجار اخیر آنکارا اعلام و بر حمایت ریاض از ترکیه در نبرد با تروریسم تاکید کرد

سلمان بن عبدالعزیز، پادشاه عربستان در تماسی تلفنی با رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری ترکیه با وی و خانواده‌های قربانیان انفجار تروریستی اخیر آنکارا ابراز همدردی کرده و از خداوند شفای مجروحان را خواستار شد.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اینترنتی ایلاف، وی در این گفت‌وگو بر حمایت ریاض از دولت آنکارا در نبرد با اشکال مختلف تروریسم تاکید کرد.

اردوغان نیز از موضع‌گیری ریاض در حمایت از آنکارا تقدیر کرد.

اروغان پس از دو انفجاری که روز شنبه در میان تظاهرات مسالمت آمیز در آنکارا رخ داد و دست کم ۹۵ کشته بر جای گذاشت ضمن اعلام سه روز عزای عمومی، تاکید کرد: مدارکی وجود دارد که نشان می‌دهد به احتمال زیاد این دو انفجار انتحاری بوده است.

وی تاکید کرد: این حمله نه فقط یک گروه خاص یا شهروندانی که در تظاهرات تجمعی سیاسی شرکت کرده بودند بلکه تمام مردم ترکیه را هدف قرار داده بود.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن