سرنوشت نامعلوم ۶۵ زائر ایرانی

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۴۳۷۱۷ سایت-خوان

رئیس سازمان حج و زیارت، گفت: تا کنون پیکرهای ۳۷۷ جانباخته ایرانی حادثه منا را تحویل گرفتیم اما همچنان از سرنوشت ۶۵ زائر دیگر بی اطلاع هستیم.

سعید اوحدی در گفتگوی تلفنی با خبر ۲۱ سیما با اشاره به اینکه کار جستجو در دو سردخانه جده و مکه همچنان ادامه دارد افزود: امروز پیکر دو جان باخته دیگر ایرانی را از مقامات سعودی تحویل گرفتیم.

به گزارش مهر وی افزود: امروز همچنین تعدادی عکس و وسایل همراه جانباختگان را در یکی از سردخانه ها در اختیارمان قرار دادند که همچنان در حال بررسی آنها هستیم.

اوحدی با اشاره به اینکه دیروز سعودی ها به طور تمام وقت کار نکردند، گفت: به همین خاطر انتقال پیکرهای شماری از جانباختگان که قرار بود دیروز به میهن بازگردد میسر نشد و فردا زمان دقیق انتقال آنها را اعلام خواهیم کرد.

رئیس سازمان حج و زیارت با بیان اینکه آخرین پرواز حجاج ایرانی روز دوشنبه از جده به تهران خواهد بود، تصریح کرد: تا زمانی که مشکل ویزا نداشته باشیم برای کاهش نگرانی خانواده های ۶۵ زائر مفقود با همه توان در عربستان خواهیم ماند و بررسی ها را ادامه می دهیم.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن