زوایای پنهان در پرونده میلیاردر نفتی

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۴۳۲۸۰ سایت-خوان

اسناد فعالیت «ب.ز» دلال و متهم مشهور نفتی و «ع .ت» دلال کرسنت نشان می‌دهد، این دو با همکاری یکدیگر اقدام به تاسیس شرکتی به نام سبو پانیذ کرده و در سال ۹۰ نهاده دامی به کشور وارد می کردند.

زوایای پنهان در پرونده میلیاردر نفتی

این روزها شاهد برگزاری دادگاه «ب.ز» میلیاردر نفتی به اتهام پولشویی، افساد فی الارض و ... هستیم.

به گزارش خبرگزاری فارس در ادامه اطلاعاتی از همکاری «ب.ز» و «ع.ت» دلال احیا کننده قرارداد کرسنت منتشر می‌شود که با همکاری یکدیگر اقدام به واردات نهاده دامی به ارقام مختلف کردند.

براساس اطلاعات بدست آمده در آذر ماه سال ۹۰ شرکتی با عنوان «سبو پانیذ» به شماره ۴۱۷۵۵۱ و شناسه ملی ۱۰۳۲۰۶۹۸۵۵۸ با مشارکت شرکت «سبو قشم» متعلق به ع.ت دلال احیا کننده کرسنت با مسئولیت محدود و با هدف فعالیت در همه زمینه‌های دامپروری و کشاورزی تشکیل شد.

پیگیری خبرنگار فارس حاکی از آن است بخشی از سهام این شرکت متعلق به ب.ز میلیاردر نفتی است و این شرکت پس از مدتی فعالیت منحل شد.

این گزارش حاکی است شرکای شرکت سبو پانیذ در چند مرحله اقدام به واردات نهاده دامی کردند که ارقام مختلفی شامل ۴۰ و ۵۰ تن را شامل می شود.

این شرکت قصد داشت با رایزنی صورت گرفته بین برخی از مسئولان وقت وزارت نفت و اکراین اقدام به تهاتر نهاده و نفت خام کند که با ورود مسئولان وقت بازرسی وزارت نفت جلوی این کار گرفته شد.

«ع.ت» دلال احیا کننده کرسنت هم اکنون در دبی به سر می برد و از طریق برخی از شرکت‌ها که در ایران خریداری کرده است مشغول به فعالیت اقتصادی است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن