کلینتون: برکناری اسد اولویت من است

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۴۰۷۶۱ سایت-خوان

«هیلاری کلینتون» از نامزدهای حزب دموکرات در انتخابات ریاست جمهوری سال آینده آمریکا اولویت اصلی در سوریه را برکناری «بشار اسد» رئیس جمهور سوریه از قدرت دانست.

«هیلاری کلینتون» از نامزدهای حزب دموکرات در انتخابات ریاست جمهوری سال آینده آمریکا امروز دوشنبه گفت که برکناری «بشار اسد» رئیس جمهور سوریه از قدرت، اولویت اصلی در سوریه محسوب می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، کلینتون که در تالار شهر «هولیس» سخنرانی می کرد گفت که آمریکا برای حل مناقشه کنونی در سوریه باید به دنبال راه حلی دیپلماتیک باشد.

سوریه از سال ۲۰۱۱ تا کنون دارای مشکلات زیادی بوده و در جبهه های متعددی با گروه های تروریستی مانند النصره و داعش مشغول مبارزه است. در این میان، محور عربی-غربی-صهیونیستی از هیچ تلاشی در راستای حمایت از تروریست های داعش و النصره در سوریه دریغ نکرده و تصاویر کمک های آن ها از طرق مختلف مانند ارسال هوایی تجهیزات به تروریست ها گواهی بر صدق این مدعا است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن