افزایش میانگین قیمت فروش ارز و سکه طلا

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۳۹۹۶۳ سایت-خوان

بانک مرکزی با انتشار گزارشی از میانگین قیمت فروش سکه و ارز در بازار آزاد تهران تا پایان ۵ ماه نخست امسال از افزایش این رقم در مردادماه نسبت به ماه قبل خبر داده است.

بانک مرکزی در گزارشی اعلام کرده که طی مرداد ماه ۱۳۹۴ متوسط قیمت فروش یک سکه تمام بهار آزادی در بازار آزاد شهر تهران با طرح قدیم به ۸ میلیون و ۸۲۲ هزار و ۹۳۶ ریال و با طرح جدید به ۸ میلیون و ۸۳۷ هزار و ۸۲۸ ریال رسید که در مقایسه با ماه قبل هرکدام ۰.۹ درصد و نسبت به ماه مشابه سال ۱۳۹۳ هرکدام ۷.۱ درصد کاهش نشان می‌دهد.

به گزارش فارس و بر اساس این گزارش در پنج ماه اول سال ۱۳۹۴ متوسط قیمت فروش یک سکه تمام بهار آزادی در بازار آزاد شهر تهران با طرح قدیم ۹ میلیون و ۱۸۲ هزار و ۱۷۳ ریال و با طرح جدید ۹ میلیون و ۲۰۰ هزار و ۳۴ ریال بود که نسبت به دوره مشابه سال ۱۳۹۳ به ترتیب ۵.۰ درصد و ۵.۱ درصد کاهش یافته است.

بانک مرکزی در گزارشی میانگین قیمت فروش یک دلار آمریکا و یک یورو (اسکناس) در بازار آزاد شهر تهران را بررسی و منتشر کرده است.

بر اساس این گزارش در مرداد ۱۳۹۴ متوسط قیمت فروش یک دلار آمریکا و یک یورو در بازار آزاد شهر تهران به ترتیب ۳۳۳۶۸ ریال و ۳۶۸۷۵ ریال بود که نسبت به ماه قبل به ترتیب ۱.۷ درصد و ۰.۸ درصد افزایش و در مقایسه با ماه مشابه سال ۱۳۹۳ دلار ۶.۶ درصد افزایش و یورو ۱۲.۵ درصد کاهش داشته است.

در پنج ماه اول سال ۱۳۹۴ متوسط قیمت فروش یک دلار آمریکا و یک یورو در بازار آزاد شهر تهران به ترتیب ۳۳۲۰۳ ریال و ۳۶۷۹۵ ریال بود که نسبت به دوره مشابه سال قبل دلار ۴.۱ درصد افزایش و یورو ۱۵.۶ درصد کاهش داشته است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن