وزیر سابق نفت نیجریه بازداشت شد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۳۹۲۷۴ سایت-خوان

پس از آنکه آژانس جرائم ملی انگلیس اعلام کرد، پنج تن را به اتهام فساد ملی بازداشت کرده، شبکه خبری بی بی سی به نقل از اعضای خانواده وزیر نفت سابق نیجریه از بازداشت وی در لندن خبر داد.

هویت و ملیت‌های افراد بازداشت شده هنوز افشا نشده اما شبکه خبری بی بی سی در وب سایت خود نوشت، بستگان دیِزِنی الیسون مادوئِکه، وزیر نفت سابق نیجریه تایید کرده‌اند که وی در لندن بازداشت شده است.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، الیسون مادوئکه از سال ۲۰۱۰ میلادی تا اوایل سال جاری میلادی که محمدو بوهاری، گودلاک جاناتان را در انتخابات ریاست جمهوری نیجریه شکست داد، وزیر منابع نفتی نیجریه بود.

وی نخستین زنی بود که در نیجریه مسئولیت این سمت را به عهده گرفت و نخستین زنی بود که به ریاست "اوپک" انتخاب شد.

آژانس جرائم ملی انگلیس که درباره جرائم جدی و سازماندهی شده تحقیق می‌کند در بیانیه‌ای در وب سایت خود نوشت: واحد رسیدگی به فساد بین‌المللی پنج تن را در لندن بازداشت کرد.

در ادامه این بیانیه آمده است، این بازداشت‌ها بخشی از تحقیقات مربوط به جرائم پول‌شویی و رشوه بوده است.

هیچ جزئیاتی از این مساله هنوز افشا نشده اما رسانه‌های نیجریه گزارش دادند که الیسون مادوئکه با وثیقه آزاد شده اما پاسپورتش ضبط و به وی دستور داده شده در محل سکونتش در لندن بماند.

این خانم ۵۹ ساله، یکی از متحدان نزدیک گودلاک جاناتان بود که دولتش به شدت گرفتار اتهامات فساد شده است.

بوهاری که با وعده و شعار انتخاباتی مقابله با فساد در انتخابات ریاست جمهوری نیجریه پیروز شد، متعهد شده تا با فساد در دولت و آژانس‌های دولتی به ویژه در بخش نفت مقابله کند.

این در حالی است که کمیسیون جرائم مالی و اقتصادی نیجریه اعلام کرده از این بازداشت‌ها اطلاعی ندارند

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن