آمادگی اتحادیه اروپا برای حل بحران سوریه

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۳۸۵۱۸ سایت-خوان

مسئولان اتحادیه اروپا بر نقش کلیدی این اتحادیه در حل بحران سوریه تحت نظارت سازمان ملل تاکید کردند.

آمادگی اتحادیه اروپا برای حل بحران سوریه

«کا‌ترین ری» سخنگوی «فدریکا موگرینی» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا امروز -پنجشنبه- گفت که این اتحادیه می‌تواند نقشی اساسی در حل بحران سوریه ایفا کند اما این اقدام‌ها باید تحت نظر سازمان ملل انجام شوند.

به گزارش ایلنا به نقل از اسپوتنیک، سخنگوی موگرینی گفت: «اتحادیه اروپا بار دیگر درخواست اقدام‌هایی در سطح بین‌المللی به منظور پایان دادن به جنگ را دارد و تایید می‌کند که تمام توانایی سیاسی خود را برای تسهیل دستیابی به یک راه حل در این زمینه مورد استفاده قرار می‌دهد.»

ری تاکید کرد: «به موازات اقدام‌ها، مهم این است که روند سیاسی در راستای دست‌یابی به صلح در سوریه و شامل انتقال (قدرت) بوده و در چارچوب اصول سازمان ملل انجام شود.»

وی همچنین گفت که ۱۲ اکتبر آینده نشست شورای وزرای خارجه اتحادیه اروپا در لوکزامبورگ با محوریت جنگ داخلی سوریه برگزار می‌شود.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن