بان‌کی‌مون خواهان لغو محاصره غزه شد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۳۸۳۳۳ سایت-خوان

دبیرکل سازمان ملل از رژیم صهیونیستی و مصر خواست تا با بازکردن گذرگاه‌های غزه به محاصره این بخش از فلسطین اشغالی پایان دهند.

بان کی مون، دبیر کل سازمان ملل در نشست کمیته مخصوص پیگیری مسائل فلسطین که از کشورهای کمک کننده به تشکیلات خودگردان تشکیل شده، از قاهره و تل‌آویو خواست تا قطعنامه ۱۸۶۰ شورای امنیت مبنی بر پایان محاصره غزه را اجرایی کنند.

به گزارش ایسنا به نقل از شبکه الجزیره، وی در این نشست که در حاشیه نشست‌های مجمع عمومی سازمان ملل برگزار شد، گفت: مادامی که تمامی گذرگاه‌های غزه باز نشود اوضاع اقتصادی و انسانی در این منطقه مواجه با بحران بهبود نخواهد یافت.

شکوفایی غزه نیازمند به جریان افتادن تجارت و بهبود اقتصاد در آن و تبادلات تجاری با اسرائیل و بقیه جهان خارجی است که این امر با برداشته شدن محاصره کامل غزه ممکن است.

شورای امنیت سازمان ملل در سال ۲۰۰۹ قطعنامه ۱۸۶۰ را صادر کرد که بر اساس آن توقف فوری درگیری‌ها در غزه و نیز تلاش برای رفع محاصره این منطقه تاکید شده بود.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن