رهروان ولایت علیه حامیان آیت‌الله مصباح

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۳۸۱۹۳ سایت-خوان

دو ضلع آیت‌الله یزدی و موحدی کرمانی یعنی حزب جامعه روحانیت و جامعه مدرسین دوحزب تشکیلاتی هستند و بنده از این ضلع سوم (مصباح‌یزدی) سر درنمی آورم که از کجا آمده و چگونه وارد سازوکار وحدت اصولگرایان شده است.

روزنامه اعتماد در مطلبی با عنوان «رهروان ولایت علیه حامیان آیت‌الله مصباح» نوشت:

فراکسیون رهروان ولایت مجلس نهم طیف نزدیک به علی لاریجانی است. آنها در انتخابات مجلس دهم چه نقشه راهی را برمی‌گزینند؟ در ابتدای امر این طیف معتدل در جریان اصولگرایی تعریف می‌شود اما به نظر می‌رسد که اختلافات و تفاوت‌های اساسی با طیف تندروی این جریان دارد.

جواد جهانگیرزاده، عضو فراکسیون رهروان با اشاره به ائتلاف اضلاع سه‌گانه اصولگرایی (آیات موحدی کرمانی، مصباح‌یزدی، یزدی) گفت: دو ضلع آیت‌الله یزدی و موحدی کرمانی یعنی حزب جامعه روحانیت و جامعه مدرسین دوحزب تشکیلاتی هستند و بنده از این ضلع سوم (مصباح‌یزدی) سر درنمی آورم که از کجا آمده و چگونه وارد سازوکار وحدت اصولگرایان شده است.

وی افزود: البته آقایان می‌گویند مسیر وحدت را ما مشخص می‌کنیم و اگر کسی خارج از مسیر بیاید به وحدت آسیب می‌زند، یعنی نوع رفتارها به وحدت منجر نمی‌شود و با این تفاسیر و حرف‌ها و تشکیلات رسیدن به وحدت بسیار سخت است. البته این جریان هنوز سیاست چراغ خاموش و موتور روشن را دنبال می‌کند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن