کری:اختلاف آمریکا و روسیه درباره سوریه

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۳۷۱۴۹ سایت-خوان

وزیر خارجه آمریکا در مصاحبه‌ای اعلام کرد که واشنگتن و مسکو درباره اساسی ترین مسائل مربوط به سوریه اتفاق نظر دارند، ولی در برخی اختلافات وجود دارد.

کری:اختلاف آمریکا و روسیه درباره سوریه

جان کری، وزیر خارجه آمریکا در مصاحبه‌ای اختصاصی با شبکه ام‌اس‌ان‌بی‌سی نیوز اعلام کرد که خشونت در سوریه تنها با کناره‌گیری بشار اسد از قدرت پایان خواهد پذیرفت.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، وزیر خارجه آمریکا در بخشی از سخنان خود با اشاره به دیدار شب گذشته باراک اوباما و ولادیمیر پوتین روسای جمهور آمریکا و روسیه گفت که واشنگتن و مسکو درباره اساسی ترین مسائل مربوط به سوریه اتفاق نظر دارند، ولی در برخی اختلافات وجود دارد.

کری در این برنامه اعلام کرد که هنوز برای نجات سوریه دیر نشده است.

وزیر خارجه آمریکا در ادامه بار دیگر با تکرار ادعاهای غربی‌ها علیه دولت قانونی سوریه مبنی بر استفاده از بشکه‌های انفجاری در درگیری‌ها گفت: با روسیه صحبت کردیم که برای توقف استفاده از بشکه‌های انفجاری بشار اسد را تحت فشار قرار دهد.

کری همچنین بر ضرورت یکپارچه کردن تلاش‌ها برای یافتن راه حلی برای برون رفت از بحران سوریه تاکید کرد.

وی همچنین مدعی شد که آمریکا درحال تلاش برای حل بحران در اوکراین است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن