کشته شدن یک عضو داعش در عربستان

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۳۵۵۷۸ سایت-خوان

وزارت کشور عربستان از کشته شدن یک

منصور الترکی، سخنگوی وزارت کشور عربستان اعلام کرد: نیروهای امنیتی در استان الشملی یکی از اعضای داعش را از پای درآورده و یک تروریست دیگر را بازداشت کردند.

به گزارش ایسنا به نقل از شبکه خبری اسکای نیوز، الترکی اظهار داشت: این دو مجرم که برادر بودند، پسر عموی خود دو شهروند و نیز یکی از نیروهای کنترل ترافیک استان الشملی را به قتل رسانده بودند.

طبق بیانیه وزارت کشور عربستان در یک نوار ویدئویی یکی از اعضای وابسته به داعش روز عید قربان در منطقه‌ای بیابانی به سمت شخصی که دست و پایش بسته شده تیراندازی می‌کند و او را می‌کشد.

سخنگوی وزارت کشور عربستان ادامه داد: این دو تروریست به جنایات دیگری نیز متهم هستند. آنها دو شهروند را در نزدیکی پاسگاه پلیس استان الشملی به قتل رساندند و با تیر اندازی به سمت یکی از نیروهای کنترل ترافیک استان شملی وی را نیز از پای درآورده‌اند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن