تفاهم ضمنی آمریکا و روسیه بر سر سوریه

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۳۴۳۴۸ سایت-خوان

مشاور سیاسی و رسانه‌ای رئیس‎جمهور سوریه ضمن تاکید بر عقب‎نشینی مواضع غرب در قبال تحولات سوریه اعلام کرد بین واشنگتن و مسکو برای حل بحران سوریه «تفاهم ضمنی» وجود دارد.

«بثینه شعبان» مشاور رسانه‎ای و سیاسی رئیس‌جمهور سوریه اعلام کرد که «تفاهم ضمنی» میان روسیه و آمریکا بر سر رسیدن به به حل بحران سوریه که این کشور از بیش از چهار سال گذشته با آن درگیر است، صورت گرفته است.

به گزارش فارس به نقل از پایگاه خبری رای‌الیوم، بثینه شعبان در گفت‎و‎گو با تلویزیون دولتی سوریه «سانا» اعلام کرد که «دولت کنونی آمریکا تصمیماتی برای حل بحران سوریه اتخاذ کرده است و تفاهم ضمنی بین واشنگتن و مسکو برای دستیابی به راه‌حل وجود دارد.»

وی افزود: ایالات متحده به این نکته اقرار دارد که روسیه منطقه را می‌شناسد و اوضاع را به شکل بهتر ارزیابی می‎کند.

مشاور رسانه‎ای بشار اسد در ادامه این گفت‌وگو که خبرگزاری سانا بخشی از ان را منتشر کرده است، تاکید کرد که «فضای بین‌المللی که امروز شاهد آن هستیم، فضای ایجاد شده برای حل بحران سوریه است.»

وی همچنین تاکید کرد که نوعی «عقب‎نشینی در مواضع غرب» درباره بحران سوریه مشاهده می‎شود.

جان کری وزیر خارجه آمریکا نیز روز شنبه گذشته با تغییر مواضع خود در قبال بشار اسد گفته که رئیس جمهور سوریه باید از قدرت کناره گیری کند اما نه ضرورتا بلافاصله بعد از دست یابی به راه حل برای پایان دادن به جنگ در سوریه.

همچنین آنگلا مرکل صدراعظم آلمان نیز مواضع نرم‌تری در قبال سوریه و بشار اسد اتخاذ کرد و گفت: مذاکرات درباره اوضاع سوریه باید با شرکت بشار اسد، رئیس جمهور این کشور صورت گیرد.

از سوی دیگر، رجب طیب اردوغان رئیس‎جمهور ترکیه در موضعی متفاوت با موضع چهار سال گذشته آنکارا در قبال دمشق، اعلام کرد که بشار اسد رئیس جمهور سوریه می‌تواند بخشی از مرحله انتقالی در چارچوب حل بحران سوریه باشد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن