محمد(ص) صدرنشین سینماهای ایران/ جدول
«دوران عاشقی» در این هفته ۱۲۰ میلیون تومان به فروش خود اضافه کرد و پس از فیلم «محمد رسول الله» با فروش دو میلیارد و ۳۲۰ میلیون تومانی در صدر فروش قرار دارد.
«دوران عاشقی» در این هفته 120 میلیون تومان به فروش خود اضافه کرد و پس از فیلم «محمد رسولالله» با فروش دو میلیارد و 320 میلیون تومانی در صدر فروش قرار دارد.
به گزارش ایلنا در هفته پایانی تابستان فیلمهای «محمد رسولالله»، « دوران عاشقی»، «قندون جهیزیه»، «مردن به وقت شهریور»، «مزار شریف» و «دلتنگیهای عاشقانه» در سینماها نمایش داده شدند.
«محمد رسولالله» با نمایش در ۴۵ سالن تهران و ۸۸ سالن شهرستان پس از یک ماه اکران؛ فروش خود را از شش میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان گذراند.
«دوران عاشقی» در این هفته ۱۲۰ میلیون تومان به فروش خود اضافه کرد و پس از فیلم «محمد رسولالله» با فروش دو میلیارد و ۳۲۰ میلیون تومانی در صدر فروش قرار دارد.
«قندون جهیزیه»؛ فروش خود را به یک میلیارد و ۱۶۰ و «مردن به وقت شهریور» به یک میلیارد و ۶۳۰ میلیون تومان رساندند.
«دلتنگیهای عاشقانه» در هفته اول اکران با نمایش در ۱۷ سالن تهران ۴۵ میلیون تومان فروش کرد و در دو تا سه روز آینده در سینماهای شهرستان به نمایش درمیآید.
جدول فروش هفتگی فیلمها به شرح زیر است:
| نام فیلم | تهیهکننده | کارگردان | تعداد روز نمایش | تعداد سالن | فروش تهران | فروش شهرستان | فروش کل |
| دوران عاشقی | علیرضا رییسیان | علیرضا رییسیان | ۴۹ روز | ۲۵ سالن | یک میلیارد و ۵۵۰ میلیون تومان | ۷۷۰ میلیون تومان | دو میلیارد و ۳۲۰ میلیون تومان |
| قندون جهیزیه | علی ملاقلیپور | سعید سعدی | ۴۲ روز | ۲۹ سالن | ۸۸۰ میلیون تومان | ۲۸۰ میلیون تومان | یک میلیارد و ۱۶۰ میلیون تومان |
| مردن به وقت شهریور | هاتف علیمردانی | هاتف علیمردانی | ۵۵ روز | ۶۰ سالن | یک میلیارد و ۲۰ میلیون تومان | ۶۱۰ میلیون تومان | یک میلیارد و ۶۳۰ میلیون تومان |
| مزار شریف | عبدالحسن برزیده | منوچهر شاهسواری | ۱۴ روز | ۲۶ سالن | ۶۰میلیون و ۵۰۰ هزار تومان | ۱۵ میلیون تومان | ۷۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان |
| دلتنگیهای عاشقانه | رضا اعظمیان | محمدرضا شرف الدین | ۷ روز | ۱۷ سالن | ۴۵ میلیون تومان | - | ۴۵ میلیون تومان |
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.